follow Catalog firme » Ambalare printare » Ambalaje plastic » Pungi plastic
  home     Ambalaje plastic   Pungi plastic

Pungi plastic

Obtineti cel mai bun pret pentru pungi plastic completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pungi plastic (TIMIS)
AuroMedia este o companie specializată in tipar şi producţie publicitară, care asigură bunuri şi servicii dintre cele mai variate,..
0356 *** ***Click aici!
pungi plastic (CLUJ)
KPA CLEAN ROMANIA este o societate cu o vechime de 12 ani in domeniul distributiei produselor de curatenie de la detergenti..
0756 *** ***Click aici!
pungi plastic (BOTOSANI)
Productia de ambalaje din material plastic, pungi, saci menajeri. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de..
0741 *** ***Click aici!
pungi plastic (GALATI)
Producator de pungi alimentare, saci si sacose din LDPE, HDPE, BOPP si hartie, cu imprimeuri generale sau personalizate. Distribuitor de folii..
0762 *** ***Click aici!
pungi plastic (BUCURESTI)
Firma noastra se ocupa cu productia, ambalarea si comercializarea produselor de unica folosinta, specializata in domeniul injectiei si termoformarii. avem ..
0725 *** ***Click aici!
pungi plastic (BUCURESTI)
Ambalaje multistrat innobilate cu PE, folie de aluminiu si hartie, obtinute prin tehnologia de laminare. oferim combinatii diverse de la 2..
0728 *** ***Click aici!
pungi plastic (BUCURESTI)
Italplast group srl este o companie specializata in colectarea si reciclarea deseurilor de mase plastice. italplast va pune la dispozitie: ..
0765 *** ***Click aici!
pungi plastic (BUCURESTI)
Fiind unicul distribuitor autorizat pentru romania al unor firme de renume din domeniu si avand relatii cu zeci de producatori de..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie